7. lokakuuta alkava Dota 2 -pelin The International -huipputurnaus on kohdannut monia vaikeuksia ennen kuin turnaus on päässyt edes alkamaan. Alunperin turnaus oli tarkoitus pelata Ruotsissa elokuussa, mutta tiukkojen koronarajoitusten vuoksi se siirrettiin Romaniaan. Alunperin tarkoituksena oli, että täysin rokotetuilla on mahdollisuus päästä seuraamaan turnausta paikan päälle, ja liputkin tulivat jo myyntiin. Nyt Valve on kuitenkin julkaissut tiedotteen, jonka mukaan lippuja ostaneille palautetaan rahat.

Varotoimista huolimatta yleisö ei siis pääse paikan päälle. Turnausjärjestäjien tekemä päätös oli tiedotteen mukaan raskas, mutta pakollinen, sillä koronatartunnat ovat lisääntyneet Romaniassa ja Bukarestissa on asetettu uusia rajoituksia. Turnausjärjestäjien tekemän päätöksen mukaan turnaukseen pääsevät vain pelaajat ja tuotantohenkilökunta, jotta tapahtuman turvallisuus ja kaikkien osallistujen terveys voidaan varmistaa.

Turnauksen aikataulu ei kuitenkaan muutu, vaan turnaus alkaa sovitusti 7. lokakuuta, ainoa muutos on, ettei yleisö ole paikalla.