CS:GO-pelinkehittäjä Valve on julkaissut yhdeksännen operaationsa, joka kantaa nimeä ”Shattered Web”. Operaatio toi mukanaan paljon uudistuksia peliin, mutta merkittävin muutos tapahtui pitkään otsikoissa pyörineeseen SG 553 -kivääriin, joka tunnetaan paremmin nimellä Krieg.

Kriegin hintaa nostettiin 250 dollaria, eli aseen nykyhinnaksi tuli 3,000 dollaria aikaisemmasta 2,750 dollarista. Päätöksellä pyrittiin saamaan Kriegin hinta vastaamaan sen arvoa, sillä asetta on pidetty ylivoimaisen tehokkaana.

Kriegistä on tullut tehokkuuden ja ampumatiheyden vuoksi yksi Terroristi-puolen vakioaseista CS-kentillä. Päivityksen jälkeen se tulee kuitenkin olemaan 300 dollaria kalliimpi, kuin legendaarinen AK-47, joten sen käyttömäärät tulevat todennäköisesti laskemaan.

Myös FAMAS ja Galil tulevat muuttumaan uuden päivityksen mukana, sillä molempien aseiden hintaa laskettiin 200 dollarilla ja osumatarkkuutta lisättiin.

CS:GO Asia Championships 2019 -turnaus alkaa huomenna 20.11. ja turnauksessa nähdään myös suomalaisjoukkue ENCE. Turnausjärjestäjä on ilmoittanut, että operaation tuomio uudistuksia ei tulla vielä käyttämään Kiinan turnauksessa.

Valven Shattered Web -operaation kaikki muutokset löydät täältä.

Lähde: HLTV

Kuvalähde: CS:GO