Sähköistä Steam-kauppapaikkaa ylläpitävä ja esimerkiksi Dota 2:n ja Counter-Striken kehittäjä Valve on julkistanut lisätietoa jo pitkään odotetusta korttipelistään Artifactista. Kyseessä on Dotan maailmaan perustuva korttipeli, joka julkistettiin viime vuoden elokuussa ristiriitaisen reaktion saattelemana.

Videopelialalla työskentelevä Geoff Keighley julkaisi tänään saaneensa tiedon, että Artifact julkaistaan 28. päivä tämän vuoden marraskuuta PC:llä, Macilla ja Linuxilla. Monista muista korttipeleistä, kuten Hearthstonesta ja Elder Scrolls: Legendsistä poiketen peli ei ole ilmainen, vaan sillä tulee olemaan hintaa noin 20 dollaria. Lisätietoa Artifactista saadaan todennäköisesti kuunvaihteessa, jolloin se on pelattavissa Seattlessa järjestettävässä Pax-tapahtumassa.

Tällä hetkellä digitaalisten korttipelien markkinoita dominoi Blizzardin kehittämä Hearthstone, jota ovat lähteneet haastamaan esimerkiksi Bethesdan julkaisema Elder Scrolls: Legends ja CD Projekt Redin kehittämä Gwent. Valve on kuitenkin yhtiönä aivan omaa luokkaansa, ja sen käytössä olevat resurssit, Steamin kauppapaikan hyödyntäminen sekä kokemus e-urheilusta antavat sille poikkeuksellisen vahvan terän tulevaa kilpailua varten.

Lähde: PCGamesN Kuvalähde: Valve