ENCE oli turnauksessa odotetun vahva. Helpohkoa lohkovoittoa seurasi yhtä vaivattomat pudotuspelit, jossa joukkue ei hävinnyt karttaakaan. Ensimmäistä kertaa ENCE myös kohtasi nykyisellä kokoonpanollaan suomen huiput, joten maan tämän hetken kärkijoukkueesta ei ole enää epäselvyyttä.

Yllätyksiltä ei sen sijaan vältytty. A-lohkon ennakkosuosikki RCTIC hävisi heti ensimmäisen ottelun Findictusta vastaan, vieden samalla joukkueen mahdollisuudet lohkovoitosta. Myös b-lohkossa pelannut SkitLite putosi tylysti turnauksesta suoraan kahdessa ottelussa. Lohkon toinen jatkoon menijä oli lopulta 5CORE.RED, joka voitti ratkaisevassa ottelussa Bra Fiffe! –joukkueen.

Välierissä nähtiinkin ENCEn ja RCTICin välinen kohtaaminen, jonka moni oletti olevan turnauksen finaaliottelu. ENCE ei antanut juuri siimaa hasatajille, ja eteni 2-0 voitolla loppuotteluun. Toisessa välierässä 5COREn sekä Findictuksen välillä sen sijaan nähtiin tiukka taisto, kun ottelu eteni aina kolmanteen karttaan asti. Findictus vei lopulta Overpassin lukemin 16-14, ja otti siten ensimmäisen LAN-turnaus finaalipaikkansa.

Puhti oli jo nuorilta poissa loppuottelun alkaessa, eikä Findictus kyennyt enää haastamaan ENCE. 16-7 voitto Cachessa ja 16-6 voitto Miragessa varmisti ENCElle sen nykymuodossaan ensimmäisen turnausvoittonsa.

Lopputulokset

  • 1. ENCE eSports – 2 500 €
  • 2. Findictus – 1 500 €
  • 3.-4. 5CORE.RED – 500 €
  • 3.-4. RCTIC eSports – 500 €