ENCE on etsinyt potentiaalisia pelaajia, joilla laajentaa organisaation joukkueita useampiin peleihin. StarCraft 2 on perinteisesti Suomessa isommilla laneilla kilpailtu peli, joka johtaa maailmalla RTS-pelien kilpailullista skeneä. ENCE:n tulokas Welmu on aiemmin pelannut monissa ulkomaalaisissa organisaatioissa, mutta ENCE tulee olemaan hänen ensimmäinen kotimainen organisaationsa.

ENCE:n johtaja Petri ’Procyon’ Hämälä sekä Welmu ovat molemmat sanomiensa mukaan innoissaan uudesta sopimuksesta, jolla ENCE kasvaa organisaationa ja pyrkii auttamaan Welmua urallaan oikealle tasolleen. Hämälän mukaan erinäisten organisaatioiden tuottamat ongelmat ovat häirinneet Welmun kehittymistä pelaajana. ENCE tulee takaamaan, että Welmu saa vakaan pohjan kasvaa pelaajana ja kehittyä ammattilaisena.

Welmu aloitti uransa StarCraft 2:ssa 2011 pelaten Wings of Libertyä sen alkuaikoina. Hän osallistui lukuisiin kotimaisiin turnauksiin Suomessa, pelaten ulkomailla pariin kertaan, mm. World Cyber Games 2011 turnauksessa. Seuraavan lisäosan, Heart of the Swarm saapuessa Welmu järjesti aktiivisesti online-turnauksia, kunnes siirtyi takaisin pelaamaan. Welmu on pelannut useissa ulkomaalaisissa turnauksissa mutta myös niittänyt mainetta tullen ensimmäiseksi vuoden 2014 Assembly Summereilla ja vuosien 2013 ja 2015 Assembly Wintereillä.

Vesa Hovinen ENCE:n liittymisestä:

Olen etsinyt uutta joukkuetta jo jonkin aikaa ja kun Petri lähestyi minua ENCE:n liittymisellä tiesin mitä halusin. ENCE on todellakin organisaatio joka voi taata parhaan mahdollisen ympäristön pelaamiselle ja meillä molemmilla on kunnianhimoiset tavoitteet. Aloitin pelaamaan Legacy of the Voidia vähän muiden jälkeen ja aluksi tulokset olivat heikkoja, mutta nyt olen lähempänä aiempaa kuntoani ja ENCE:n avulla tulen saavuttamaan hienoja tuloksia jälleen.

Petri Hämälä, Welmusta:

Olemme etsineet taitavia pelaajia eri peleihin ENCE:n perustamisesta lähtien tammikuussa. Tehtävämme on luoda ensimmäinen ammattimainen eSports-organisaatio Suomessa ja nyt olemme löytäneet oikean pelaajan edustamaan ENCE:ä StarCraft 2:n kentillä. Olen tuntenut Vesan jo vuodesta 2011 ja seurannut hänen uraansa läheisesti ja siinä on ollut monia takaiskuja erinäisistä organisaatioista, jotka ovat häirinneet hänen edistymistään. Me pyrimme tarjoamaan vakaan ympäristön, jossa hän pystyy kehittymään, keskittymään pelaamiseen ja olemaan ammattilaispelaaja.

Nähtäväksi jää tuleeko ENCE investoimaan enempi StarCraft 2 joukkueen kasvattamiseksi.

Lähde: ENCE