Huomenna alkava StarLadder i-League Invitational on yksi kahdesta viimeisestä turnauksesta joissa joukkueilla on mahdollisuus todistaa ansaitsevansa kutsun suoraan kesäkuun alussa pelattavaan 3milj dollarin Manila Majoriin. Paikan päällä ovat Shanghaissa kahdeksan parhaan joukkueen kastiin yltäneet Alliance ja OG, joille hyvä turnaus on tärkeä varmistaakseen että he pitävät kiinni omista paikoistaan. Neljän parhaan joukossa olleen MVP.Phoenixin osalta turnauksella ei niinkään ole merkitystä, sillä joukkue on luultavasti jo varmistanut oman paikkansa.

VG.R olisi ollut yksi niistä joukkueista joilla olisi hyvä mahdollisuus todistaa ansaitsevansa kutsun Alliancen tai OG:n edestä, mutta ilman heidän mid pelaajaa heidän mahdollisuudet ovat kohtalaisen heikot. Vahvimmiksi kandidaateiksi nouseekin nyt takkuileva LGD Gaming ja epävarma Virtus.Pro. Historiallinen Na`Vi on myös paikalla, mutta heidän mahdollisuutensa ovat luultavasti melko heikot, eteenkin Na`Vin hävittyä kaksi päivää takaperin Virtus.Prolle 0-2 lukemin.

NoNo ei ollut ensimmäinen joka joutui jättämään turnauksen väliin viime hetkellä, sillä myös Vici Gamingin pääjoukkue tiputtautui pois kilpailusta vaihdettuaan pelaajia viime viikolla. Vici Gamingin pääjoukkueen korvasi Virtus.Pro.

StarLadder i-League Invitational Turnauskaavio:

Lähde: Vici Gaming