Vici Gamingin pääjoukkue on kokenut kovia alle kolmiviikkoisen olemassaolonsa aikana, häviten pelejä ei vain kiinan huippujoukkueille vaan myöskin keskitason vastustajille. Ilman muutosta harva olisi ollut valmis uskomaan joukkueen kykenevän parantamaan peliään tarpeeksi ajoissa ennen Manila Majorin karsintoja. Joukkueen päätös tuoda entinen LGD carry pelaaja Liu 'Sylar' Jiajun kokoonpanoon on kuitenkin yllättävä, sillä se tuo mukanaan suuria muutoksia joukkueen sisäisiin rooleihin.

Vici Gaming rakensi joukkueen veteraani Xu 'BurNIng' Zhilein ympärille, mutta joutuu nyt siirtämään maineikkaan carrypelaajan offlane rooliin. Muutos on kuitenkin hyvä sillä BurNIngin pelityyli oli aiheuttanut ongelmia joukkueen todelliselle tähtipelaajalle, Chen 'Cty' Tianyulle. Vaikkakin Sylar on kohtalaisen samantyylinen carry pelaaja kuin BurNIng, tarkoituksena on kuitenkin jossain määrin avata ovia Ctylle ottaa joukkue kantoon.

Offlanella capteeni Bai 'rOtk' Fan joutuu tekemään tilaa. rOtk on pitkän linjan offlaneri, mutta ei enää mekaanisesti näytä kykenevän pelaamaan tarvittavalla tasolla. Hän siirtyy nyt support pelaajaksi, jossa toivottavasti hänen pelinluku ja kokemus voi auttaa joukkuetta tekemään enempi aggresiivisia liikkeitä pelin alkupuolella. Tilaa tekee joukkueesta tiputettu Jiang 'jdh' Donghao, nuori support pelaaja joka ei oli kyennyt vakuuttamaan tässä kokoonpanossa.

Valve ylläpitää tiukkaa sääntöä koskien heidän turnauksia, joiden mukaan joukkueet eivät voi muuttaa kokoonpanoaan siirtorajan umpeuduttua. Tämän muutoksen tapahduttua siirtorajan jälkeen Vici Gaming joutuu karsimaan sekä Manila Majoriin että The Internationaliin avointen karsintojen kautta.

Tämän uutisen kirjoittamisen jälkeen Vici Gaming tiputtautui pois StarLadder i-League Invitational turnauksesta. Heidät korvasti Virtus.Pro.

Vici Gaming kokoonpano

  1. Liu 'Sylar' Jiajun
  2. Chen 'Cty' Tiaynu
  3. Xu 'BurNIng' Zhilei
  4. Bai 'rOtk' Fan (Kapteeni)
  5. Xu 'Hym' Zhi

Lähde: Wykrhm Reddy

Kuvalähde: Vici Gaming