Torstaina järjestettävässä Urheilugaalassa palkitaan vuoden 2018 sykähdyttävin urheiluhetki. Mukana äänestyksessä on Joona ”Serral” Sotalan historiallinen StarCraft 2-maailmanmestaruus marraskuun Blizzconista.

Serral mursi eteläkorealaisten rikkumattomana pysyneen mahdin StarCraftin parissa, voittaen lähes 250 000 euroa. Hetki ei ollut historiallinen vain suomalaisen urheilun ja eurheilun kannalta, vaan globaalisti merkittävä tapahtuma, jollaista ei ollut käynyt koskaan ennen.

Sykähdyttävin urheiluhetki 2018 Top 11 -äänestys on ollut avoinna 8.12.2018 lähtien ja päättyy torstaina 17.1.2019 järjestettävässä Urheilugaalassa.

Serralin kanssa kilpailemassa esimerkiksi on sellaisia hetkiä kuin Petra Ollin MM-kulta, Iivo Niskasen olympiavoitto ja Kimi Räikkösen valinta Suomen kaikkien aikojen F1-kuskiksi.

Äänestäneiden on mahdollista voittaa myös tuhannen euron arvoinen älypuhelin ja 250 euron arvoinen älykello. Lisäksi äänestäneiden kesken arvotaan yksi kahden henkilö illallispaketti Urheilugaalaan.

Äänestämään vuoden urheiluhetkeä pääset tästä: https://urheilugaala.fi/sykahdyttavin-urheiluhetki-2018/

Kuvalähde: Blizzard