Eilisen jälkeen Twitterissä on kuohunut, kun ENCEn entiset ja nykyiset jäsenet ovat twiittailleet Aleksi ”allu” Jallin ollessa vieraana HLTV Confirmed -podcastin livelähetyksessä. Hullunmylly alkoi, kun tänä syksynä penkille siirtynyt Jere ”sergej” Salo totesi twitterissä, ettei Jallin puheita voi ottaa koko totuutena, ja ettei Jalli ole niin harmiton kuin miltä ulospäin voi vaikuttaa.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tilalle ENCEen siirtynyt Miikka ”SuNny” Kemppi on nyt tuonut oman osansa keskusteluun. Twiitissään Kemppi sanoo, että ainoa asia jota hän kyseenalaistaa on se, miksi Jalli ei puhunut hänestä podcastin aikana enempää kuin minuutin. Hän kertoo, käyttäen mennyttä aikamuotoa, olleensa Jallin tiimikaveri melkein 1,5 vuotta ja on pitänyt häntä läheisenä ystävänään lähes viisi vuotta. Kemppi poisti tämän twiitin tiistai-aamuna.

Toisessa twiitissä Kemppi jatkaa, että hänen täytyi sanoa asia, mutta hän ei aio avata aihetta enempää. Nähtäväksi jää, oliko twiitin tarkoitus vain heittää lisää vettä myllyyn, vai tullaanko pian kuulemaan jälleen ENCEn kokoonpanomuutoksista.

Tiistai-aamuna Kemppi vielä jatkoi ketjua, ja totesi tarkoittaneensa, että hän halusi kuulla koko totuuden siitä, miksi tiimin johtaminen annettiin hänelle. Yhteisen historian jälkeenkään Jalli ei kuitenkaan tehnyt sitä tiimikaverina tai ihmisenä