Legendaarinen CS:GO:n huippujoukkue Astralis tiedotti tänään, että joukkueessa heinäkuussa aloittanut Patrick ”es3tag” Hansen on myyty amerikkalaisorganisaatio Cloud9:lle. Myyntisummaa ei kerrota, mutta Astraliksen tiedotteen mukaan kyseessä on luultavasti yksi e-urheilun suurimmista pelaajakaupoista.

Astraliksen kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia pitkin vuotta. Organisaatio on kasvattanut CS:GO-joukkueensa pelaajamäärää, ja samassa tiedotteessa jossa kerrottiin Hansenin myynnistä, kerrottiin myös, että pelaajamäärää pyritään kasvattamaan 10 pelaajaan, mutta kaikessa rauhassa. Hansesnin myynnin jälkeen Astraliksella on 6 CS:GO-pelaajaa.

Hansenin myynti ei organisaation mukaan kuulunut heidän suunnitelmiinsa, mutta pelaajakaupat ovat osa e-urheilubisnestä. Hansen itse vaikuttaa tiedotteen mukaan olevan innoissaan uusista mahdollisuuksista, vaikka vakuuttaakin, että Astraliksen ja organisaation fanien olevan aina lähellä hänen sydäntään. Hansen pelaa Astraliksen riveissä vielä DreamHack Open Fall -turnauksessa.

Lähde: Astralis
Kuva: Astralis