Grey Gunners on jo pitkälle eläkeikään kypsyneiden pelaajien joukkue, joka on jo aikaisemmin todistanut, että CS:GO ei ole pelkästään nuorille pojanklopeille! Tätä väitettä lähdetään viikonloppuna alleviivaamaan, kun Grey Gunners ottaa tähtäimiinsä Suomen nuorimmaksi CS:GO-joukkueeksi tituleeratun Jämsän Paintball CS:GOpoppoon.  

Grey Gunnersia valmentava Otto Takala antoi kommentit tulevasta ottelusta miten tilanne saattaa olla ainutlaatuinen monellakin eri tapaa: 

Grey Gunnersin tavoitteena on hankkia uusia kokemuksia ja ennen kaikkea pitää hauskaa. Perinteisesti vanhempi sukupolvi on opettanut nuoremmille kokemuksen kautta hankittuja taitoja. E-urheilussa taas roolit kääntyvät ja nuoret voivat antaa oppia vanhemmille.” 

Jämsä Paintballin joukkueenjohtaja Jere Malila jatkaa samoilla linjoilla todetessaan: 

“Pelistä tulee nuorelle joukkueellemme varmasti elämys. Päämääränä on, että kaikille jää pelistä hyvät muistot. Haluan myös kiittää Lenovoa ottelun järjestämisestä. Näytösottelut kuuluvat ammattipelaajienkin elämään, ja näin pääsemme tutustumaan myös tähän maailmaan. E-urheilun hienoihin puoliin kuuluu se, että eri sukupolvet voivat kisata tasavertaisina samoilla areenoilla.” 

Lauantaina 2.3 Tampereella pääsee siis Lantrekeilla todistamaan, kuinka sukupolvet ottavat mittaa toisistaan. Ottelua on mahdollista seurata paikan päällä livenä, tai Elisa Viihteen twitch-kanavalta sekä Elisa Viihteestä.  

Kansikuva: Lenovo Grey Gunners