Jesse ”zehn” Linjala ja Maikel ”Maikelele” Bill tukkanuottasilla Twitterissä – twiitit poistettu!

GODSENT ilmoitti penkittävänsä ruotsalaisen Maikel ”Maikelele” Billin, ja tilalle tulee nuori tanskalaispelaaja Asger ”Farlig” Jensen. YouTubessa julkaistiin viime viikolla video Robu Johnsonin toimesta, jossa Jesse ”zehn” Linjala oli vieraana ja avasi tilannetta.

Muutama päivä videon julkaisun jälkeen Maikelele otti asiaan kantaa Twitterissä, jonka jälkeen myös zehn lähti kommentoimaan asiaa. Juttu keräsi paljon huomiota ja Suomi-Twitterissäkin asiaa kommentoitiin. Myöhemmin twiitit on kuitenkin poistettu, ja zehn perusteli twiittien poistamista sillä, että ne aiheuttivat turhaa draamaa ja vihaa.

ENCE vakuuttava alku ei riittänyt – DreamHack Masters Spring päättyi tiimin osalta lohkovaiheeseen

ENCEn matka DreamHack Masters Spring -turnauksessa alkoi vakuuttavasti, kun joukkue voitti 2-0 Natus Vinceren. Vahva alku ei kuitenkaan riittänyt pidemmälle, sillä sen jälkeen joukkue ei onnistunut ottamaan voittoa Team Vitalitysta tai Ninjas in Pyjamas -joukkueesta. Niin Ence kuin Ninjas in Pyjamas voittivat yhden ja hävisivät kaksi ottelua, ja ruotsalaistiimi vei jatkopaikan keskinäisen ottelun perusteella.

VALORANT julkaistaan virallisesti huomenna – Riot Games julkaisi peliin uuden agentin

Suuren suosion ja kiinnostuksen saavuttanut Valorant julkaistaan virallisesti huomenna, 2. kesäkuuta. Uusi agentti on myös julkaistu: pelattavaksi tulee meksikolainen Reyna, joka pystyy parantamaan itseään taidoillaan. Taitojen polttoaineena toimii vihollisten sielut. Uuden agentin julkaisun lisäksi on kerrottu, että peli saa uuden pelimuodon julkaisupäivänään.