Flahspointin 1. kausi päättyi – HAVU kolmanneksi!

Los Angelesissa pelattiin Flashpoint-turnauksen ensimmäinen kausi, ja se päättyi eilen sunnuntaina tanskalaisen Mad Lionsin voittoon. Suomalaisnäkökulmasta turnaus oli jännittävää seurattavaa, sillä HAVU Gaming teki uskomatonta turnausmatkaa meren tuolla, vaikka alkuun he eivät meinanneet edes päästä turnaukseen mukaan.
HAVU sijoittui turnauksessa kolmanneksi häviten lauantai iltana Mad Lionsille. Vaikka finaalipaikka jäi saamatta, oli HAVUn matka uskomaton, ja he tienasivatkin taskuunsa 100 000 dollarin palkintopotin.

Ensimmäinen suomalainen VALORANT turnaus pelattiin

Viikonloppuna nähtiin ensimmäinen suomalainen VALORANT-yhteisöturnaus, jossa nähtiin monia nimiä, jota ovat tulleet tutuksi muista peleistä. Esimerkiksi turnauksen voittaneessa joukkueessa, Ones Clubissa, pelasi tuttuja suomalaisia e-urheilulegendoja kuten Joona ”natu” Leppänen, Jesse ”Jerax” Vainikka sekä Timo ”Taimou” Kettunen.

 

ELISA INVITATIONAL alkaa 1.5. – Kaikki joukkueet selvillä!

Toukokuussa Suomessa nähdään Elisa Invitational turnaus, jonka voittaja etenee BLAST Spring Showdown -turnaukseen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun BLAST Premier -kiertuetta nähdään Suomessa. Turnauksessa pelaa joukkueita Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Turnaukseen on päässyt niin kutsuttuna kuin karsintojenkin kautta. Kutsuttuja joukkueita ovat ENCE, North, Dignitas, Nordavind, Heroic ja GODSENT. Karsintojen kautta mukaan pääsi KOVA ja Apeks.

Lähteet: Liquipedia