FELin Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege:n toisen kauden mestari selvillä

Viikonloppuna FEL:in R6-kausi huipentui, kun finaaliottelussa GODSENT kohtasi KOVA Esportsin. Kauden mestariksi kruunattiin kahden karttavoiton jälkeen GODSENT. Pudotuspelien ja finaalin ansiosta viikonloppu oli täynnä viihdettä ja jännitystä siege-faneille, eikä jännitys vielä pääty, sillä FEL lupaa twiitissään isoja R6-uutisia.

ECL10 Eliten runkosarja pelattu, playoffit alkavat tänään!

ECL10 Elite -liigan runkosaraja on nyt pelattu, ja playoffeihin tiensä taisteli kauden 8 parasta joukkuetta: JYP Jyväskylä, Linkoping HC, HAVU Gaming, hREDS, Unlucky Boys HC, BRAYCE Phantoms, Roots sekä Farjestad BK. Playoffpelit alkavat jo tänä iltana, ja JYP Jyväskylä kohtaa Farjestad BK:n kello 20.00. Aikataulut, sijoitukset ja muut tiedot löytyvät NHLGamerin nettisivuilta.

Keväällä suomalaisorganisaatiot julkaisivat änäritiimejään hurjalla tahdilla. Selkeästi organisaatiot ovat löytäneet riveihinsä huippukykyjä, sillä monet selvisivät playoffeihin, tai ainakin säilyttivät paikkansa ensi kaudelle.

NYYRIKKI ja KOVA kutsuttu Suomen LoL-sarjaan

Kesäkuun alkupuolella kussakin Pohjoismaassa käynnistyy oma League of Legends -sarjansa. Suomen sarjan ensimmäiset joukkueet on nyt julkaistu, kun kutsun saivat NYYRIKKI Esports, joka on ollut mukana LoL:issa jo vuoden 2018 lopulta, sekä KOVA Esports, joka julkisti oman LoL-tiiminsä viikko sitten. Sarjan muut joukkueet selvitetään karsinnoilla.