Elisa Viihde Spring Challenge on nyt pelattu – KOVA Elisa Invitationaliin

Elisa Viihde Spring Challenge on saanut päätöksensä. Voiton sarjasta – sekä paikan itselleen Elisa Invitationalista – nappasi KOVA Esports vakuuttavien otteiden jälkeen: Kymmenestä pelatusta ottelusta KOVA hävisi vain kaksi. Toiseksi sijoittunut Conquer Gaming pelasi yhtä vakuuttavilla otteilla, jääden eräpisteissä kuitenkin runsaasti KOVAn taakse.

Havujen sijaan risuja – MIBR veti pidemmän korren

Perjantaina HAVU Gaming jatkoi vielä voittokulkuaan pelatessaan Chaos Esports Clubia vastaan, mutta eilen sunnuntaina brasilialainen MIBR vei pidemmän korren ja nappasi itselleen 100 000 $ sekä paikan ylemmän lohkon semifinaaleissa. HAVUn matka ei kuitenkaan tähän vielä pääty, sillä  kaunista Counter-Strikeä pelannut suomitiimi kohtaa Gen.G Esportsin maanantai-iltana.

Hype VALORANTin ympärillä jatkuu – Betadroppeja 24/7

Pääsiäisen vapaat ovat tuoneet ihmisille aikaa pelata ja katsella striimejä. VALORANT on aiheuttanut paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja vaikuttaa siltä, että suurin osa niistä jotka ovat päässeet peliin sisään, rakastavat sitä. Droppien jako pysäytettiin viime viikolla hetkeksi servereiden ylikuormituttua, mutta tällä hetkellä droppeja jaetaan jatkuvasti, joten yhä useampi pääsee testaamaan peliä.