Joona ”Serral” Sotala voitti viidennen peräkkäisen mestaruuden Stay at HomeStory Cupissa!

ENCEn lahjakas Starcraft 2 -pelaaja Joona ”Serral” Sotala näytti jälleen viikonloppuna taitojaan, kun kaatoi HomeStory Cupin lauantain paras viidestä -finaalissa eteläkorealaisen Kang ”Solar” Min Soon 3-2. Voitto oli Sotalalle viides perättäinen, ja tällä kertaa kotiin tuotavaksi tuli 1200 € palkintorahaa.

HAVUn voitokas viikonloppu – Rainmaker Openin voitto ja paikka seuraavalle kierrokselle ESL Pro Leaguen karsinnoissa

Suomalaisjoukkue HAVU on vakuuttanut viimeaikaisilla esityksillään. Viikonloppuna joukkue voitti Rainmaker Open -turnauksen finaalissa hREDSin 2-0. HAVU oli turnauksen ennakkosuosikki, ja kuittasikin nyt voitollaan 22 000 euroa. Koko turnauksessa palkintorahaa oli jaossa yhteensä 60 000 euroa.

Ehkäpä vielä jännittävämpi ottelu nähtiin, kun HAVU kohtasi Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG:n ESL Pro Leaguen karsinnoissa. OG lähti otteluun ennakkosuosikkina, mutta 77 pelatun kierroksen jälkeen HAVU otti voiton itselleen, ja takasi näin itselleen paikan turnauksen seuraavalle kierrokselle, kun taas OG:n ottelut päättyivät kyseiseen peliin.

 

BIG DreamHack Masters Spring 2020 mestariksi!

Saksalainen CS-joukkue BIG voitti tähän mennessä suurimman turnauksensa. Sunnuntaina BIG kohtasi DreamHack Masters Spring 2020 Europe -turnauksen finaalissa G2:n. Finaali pelattiin paras viidestä -formaatilla, ja ottelu venyi neljänteen karttaan saakka. Lopulta BIG onnistui kuitenkin viemään voiton turnauksessa karttojen mentyä 3-2.