VETO Gigantticupin voittajaksi!

VETO Esports voitti Gigantticupin lyömällä vastaan asettuneen Crazy Cocon selkein lukemin niin Nukessa (6-16) kuin Infernossakin (7-16). VETO on viime aikoina pelannut todella hyvää Counter-Strikeä, sillä se pääsi myös kevään Telia Esports Seriesin Playoffeihin. Huomenna tiistaina VETO kohtaa playoffpelissä KOVA Esportsin.

Kahden miljoonan dollarin turnaus Fortniteen

Epic Games julkaisi järjestävänsä toukokuussa FNCS Solo Invitational -turnauksen, joka alkaa 9. toukokuuta ja kestää seuraavat kolme viikonloppua. Peliyhtiö kertoo kutsuvansa turnaukseen parhaat pelaajat, mutta myös Champion Ranked -pelaajilla on mahdollisuus päästä mukaan avointen karsintojen kautta. Champion Ranked -pelaajien karsinnat alkavat jo 2. toukokuuta, ja jokaiselta alueelta pääsee mukaan 100 parasta.

Telian verkossa laajoja häiriöitä, ENCE vs. Heretics siirtyi sunnuntaille – ENCElle 2-0 tappio

Road to Rio -karsintaturnauksen oli tarkoitus jatkua ENCEn osalta lauantaina. Telian laajat häiriöt verkossa kuitenkin pakottivat siirtämään pelin sunnuntaille. Siirto toi päivän lisäaikaa valmistautumiseen, mutta joukkue joutui taipumaan Hereticsin edessä. Turnaus ei selvästikkään ole pelkkää #EZ4ENCE ilottelua, sillä kartat menivät Hereticsille selvin lukemin: Nuke 16-5 ja Inferno 16-6.

Lähteet: Epic Games, HLTV