Olofmeister tauolle – syynä uupumus ja motivaation puute

Kilpapelaamisen yksi suurimmista ongelmista on pelaajien uupumus. Viikonloppuna FaZe Clan julkaisi tiedotteen, jossa kertoi Olof ”Olofmeister” Kajbergin jäävän tauolle, jonka syynä on uupumus ja se, että hänen täytyy löytää motivaationsa uudestaan. Korvaajaksi on huhuttu 16-vuotiasta Aurimas ”Bymas” Pipirasta.

Olofmeister ei ole ainoa tähtipelaaja, joka jää tauolle uupumuksen vuoksi. Vasta pelaajia rosteriinsa lisänny Astralis ilmoitti, että Lukas ”gla1ve” Rossander jää kolmen kuukauden pituiselle sairaslomalle.

Red Bull Flick -turnauksen voittajia syytetty koodauksesta – clipit FACEIT:in admineiden syyniin

ENCE ja Red Bull järjestivät Red Bull Flick 2on2 -turnauksen, jonka finaali pelattiin viikonloppuna. Turnauksessa finaaliin selvinneet pääsivät pelaamaan ENCEn Aleksi ”allu” Jallia ja Elias ”Jamppi” Olkkosta vastaan.

Finaalin selviytynyt kaksikko ”boss osuja” onnistui voittamaan ENCEn pelaajat. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin liikkua huhumylly, jonka mukaan voittajakaksikko olisi koodannut ja voittanut sen avulla. Red Bull julkaisi eilen tiedotteen, jonka mukaan kaikilla pelaajilla on ollut anti cheat -ohjelmistot käytössä ja FACEITin viralliset adminit seurasivat pelejä reaaliajassa. Suuren palautemäärän vuoksi FACEITin viralliset Anti Cheat -adminit käyvät läpi kaikki finaaliturnauksen ja karsintaturnauksen tallenteet. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, niistä viestitään alkuviikon aikana.

Team Secret ja Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen puhtaaseen Major-voittoon!

Team Secret voitti OGA Dota Pit 2020 Online -turnauksessa uuden Major-tittelin häviämättä yhtäkään ottelua. Voittamalla turnauksen tiimi tienasi itselleen 62 000 dollaria.

Team Secret on ollut loistovireessä jo pidemmän aikaa. He ovat muutamien viime viikkojen aikana voittaneet Major-tittelin WePlay! Pushka Leaguesta, sekä vieneet voiton Gamers Without Borders -hyväntekeväisyysturnauksesta.