Rocket League on jo pitkään ollut valtavan suosittu, ja suosio vain kasvoi sen myötä, kun peli muuttui ilmaiseksi viime kesäkuussa. Kilpapelipuolikin on ollut nosteessa, ja viime vuonna esimerkiksi Elisa Esports oli mukana rakenteamassa Suomen korkeatasoisinta Rocket League -sarjaa, eli Rakettiliiga PRO:ta.

Nyt Rakettijalkapallo saapuu pelattavaksi myös iOS– ja Android-laitteille, ja sen myötä peli saa Sideswipe-lisänimen. Rocket League: Sideswipe on rakennettu alusta asti mobiililaitteille. Rocket League Sideswipe -pelissä pelaajat kilpailevat kentällä uudesta perspektiivistä 1v1 tai 2v2 -otteluissa. Pelit ovat todella nopeatempoisia: Peliaikaa on 2 minuuttia, ja koska kyseessä on online-peli, voit pelata otteluita niin lähellä kuin kaukana asuvien kavereidesi kanssa.

Rocket League: Sideswipe on tällä hetkellä testivaiheesssa, ja Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pääseekin Googlen Play-kaupan kautta peliä kokeilemaan rajoitetun ajan. Pelin maailmanlaajuisen julkaisun on suunniteltu tapahtuvan vielä tänä vuonna.

Katso pelin esittelytraileri: