Euroopan League of Legendsin mestaruussarjan viimeinen runkosarjaviikko käynnistyy torstaina. Ratkaisematta ovat enää a-lohkon viimeinen pudotuspelipaikka, sekä b-lohkon voittaja.

B-lohkon voitosta taistelee teoriassa vielä koko kärkinelikko. Vahvimmin voitossa on kiinni lohkoa johtava Unicorns of Love, jolla on vain yksi voitto enemmän kuin toisena olevalla H2k-Gamingillä. Kolmantena lohkossa on Splyce, jolla on yksi voitto H2k-Gamingiä vähemmän.

Viikosta tulee kolmikon osalta mielenkiintoinen, sillä kaikki joukkueet pelaavat kaksi ottelua. Splyce kohtaa viikon aikana molemmat edellään olevat joukkueet. Unicorns of Loven toinen ottelu on puolestaan Vitalityä ja H2k-Gaming pelaa Origenia vastaan. Yksisarvisille riittää voitto jommasta kummasta ottelusta lohkovoiton varmistamiseen. H2k-Gaming ja Splyce puolestaan tarvitsevat voitot molemmista otteluista.

A-lohkon viimeinen jatkopaikka ratkaistaan Fnaticin ja ROCCATin otteluissa. Pudotuspelipaikassa tällä hetkellä tiebreakereiden avulla oleva Fnaticilla on tuplaviikko eli se pelaa sekä G2 Esportsia, että Misfitsiä vastaan. ROCCAT puolestaan on pakkovoiton edessä kaikki pelinsä tällä kaudella voittaneesta G2:sesta.

VIIKON 10 OTTELUT

TORSTAINA 30. MAALISKUUTA

  • Unicorns of Love vs. Splyce klo 18:00
  • Fnatic vs. G2 Esports noin klo 21:00

PERJANTAINA 31. MAALISKUUTA

  • H2k-Gaming vs. Origen klo 18:00
  • GIANTS! Gaming vs. Misfits noin klo 21:00

LAUANTAINA 1. HUHTIKUUTA

  • Vitality vs. Unicorns of Love klo 17:00
  • G2 Esports vs. ROCCAT noin klo 20:00

SUNNUNTAINA 2. HUHTIKUUTA

  • Splyce vs. H2k-Gaming klo 17:00
  • Misfits vs. Fnatic noin klo 20:00

KATSO AINAKIN NÄMÄ PELIT

UNICORNS OF LOVE vs. SPLYCE TORSTAINA 30. MAALISKUUTA KLO 18:00

B-lohkon voitto voidaan ratkaista jo viikon ensimmäisessä ottelussa, kun Unicorns of Love kohtaa Splycen. Unicorns of Love varmistaa voitolla b-lohkon voiton, tappiolla Splyce nousee vielä taisteluun lohkon voitosta. Myös tuloksella on väliä sillä, jos Splyce voittaa ottelun 2-0 nousisi se mahdollisessa tasatilanteessa Yksisarvisten edelle tiebreakereiden avulla.

G2 Esports vs. ROCCAT Lauantaina 1. HUHTIKUUTA noin KLO 20:00

ROCCAT porskuttaa itselleen harvinaisessa viiden ottelun voittoputkessa. Tällä kertaa vastustajaksi tulee kuitenkin sarjaa johtava G2 Esports. ROCCAT on ottelussa pakkovoiton edessä, jos se meinaa päästä pudotuspeleihin, vastustaja voi kuitenkin osoittautua liian kovaksi.