Blizzard kertoi alkuvuodesta BlizzconOnline -tapahtuman yhteydessä remasteroivansa yhden kaikkien aikojen myydyimmistä videopeleistä, Diablo II:sen. Ensimmäinen testivaihe oli jo keväällä, ja se oli tarkoitettu PC:n yksinpeli versiolle. Yhtiön mukaan remasterointi pyrkii pelimekaniikoiltaan olemaan mahdollisimman uskollinen alkuperäiselle pelille, mutta esimerkiksi grafiikat ja äänet päivitettiin tähän päivään.

Tämän viikon perjantaina, elokuun 13. päivä, alkaa pelin ennakkoon tilanneille avoin beta-kokeilujakso. Viikkoa myöhemmin, elokuun 20. päivä beta-kokeilu avautuu kaikille muille. Beta-versio on pelattavissa PC:llä sekä kaikilla konsoleilla, lukuunottamatta Nintendo Switchiä. Mikäli peliä haluaa pelata kavereiden kanssa konsoleilla, vaaditaan pelaajalta Xbox Live Gold tai Playstation Plus -tilaus.

Pelin virallinen julkaisupäivä on 23. syyskuuta, jolloin peli ilmestyy aiemmin mainittujen alusten lisäksi myös nyt testausvaiheesta ulos jäävälle Nintendo Switchille. Beta-vaiheessa pelissä ei ole tasorajaa, eivätkä kaikki hahmoluokat ole vielä pelattavissa.