Eteläkorealainen Overwatch Apex –turnaus on piristänyt Overwatch-fanien elämää alkukesän ajan, mutta on nyt saapumassa päätökseensä. Alkuperäisistä 16:sta joukkueesta on enää jäljellä neljä, jotka kilpailevat tulevissa playoffeissa Apexin mestaruudesta ja noin 80 000 euron pääpalkinnosta.

Playoffeihin selvinneisiin joukkueisiin kuuluvat AF.Blue, Lunatic-Hai, Kongdoo Panthera ja turnauksen ainoa länsimainen joukkue Team EnVyUs, jossa Suomea edustaa Timo ”Taimou” Kettunen.

Turnauksen kärki on selvästi paikkansa ansainnut. Sekä Lunatic-Hai ja Team EnVyUs ovat Apexin aiempien kausien voittajia, kun taas AF.Blue ja Kongdoo Panthera ovat molemmat suoriutuneet aikaisempina kausina kiitettävästi (AF.Bluelle hopeaa ensimmäisellä kaudella, Kongdoo Panthera viidenneksi toisella kaudella). Mitään suuria yllättäjiä ei siis turnauksessa tällä kertaa nähty, mutta joukkueiden kovaa tasoa on vaikea kiistää.

Semifinaaliotteluissa yhteen ottavat AF.Blue ja Lunatic-Hai, sekä Kongdoo Panthera ja Team EnVyUs. EnVyUs ei ole aiemmin kohdannut Pantheraa Apexin aikana, joten ottelun kulkua on vaikea ennustaa. Tällä hetkellä joukkueet näyttävät kuitenkin varsin tasaväkisiltä; molemmat päättivät toisen lohkovaiheen kuuden pisteen saaliilla ja reiluilla erävoitoilla.

Playoffien aikataulu on seuraavanlainen:

 

Semifinaalit
30. Kesäkuuta Klo 13:00 AF.Blue VS Lunatic-Hai
4. Heinäkuuta Klo 13:00 Team EnVyUs VS KongDoo Panthera
           
Pronssiottelu
7. Heinäkkuuta Klo 13:00 TBD VS TBD
Finaali
29. Heinäkuuta Klo 13:00 TBD VS TBD

 

Ottelut ovat katsottavissa suorana OGN Globalin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: OGN Global

 

Lue myös