Astralis sekä Virtus.pro aloittivat finaaliviikonlopun puolivälieräottelullaan. Lähtökohdat eivät suosineet tanskalaista Astralista, sillä jo ennestään yhteen varapelaajaan turvautunut tähtisikermä sai lisää jobinpostia keskiviikkona, kun Peter “dupreeh” Rothmann vietiin sairaalaan tulehtuneen umpilisäkkeen vuoksi. Tästä huolimatta joukkue taisteli itsensä pudotuspeleihin, vaikka varapelaajaksi hälytetty Danny ”zonic” Sørensen, joukkueen valmentaja, ei aivan huippupäivien vireessä ollutkaan.

Virtus.pro sen sijaan näytti osaamistan lohkovaiheessa, ja otti itselleen helpohkosti lohkovoiton. Lähtökohtiin nähden ensimmäinen kartta Overpass alkoi odotetusti puolalaisten komennossa. Kahden runkopelaajan puuttuminen näkyi karulla tavalla Astraliksen pelissä, ja ensimmäinen puolisko meni Virtus.pro:n nimiin peräti 12-3. Kun kyseessä oli vielä tanskalaisten kartta, näytti ensimmäinen kartta olevan ohi jo ensimmäisen puoliskon jälkeen.

Astralis kuitenkin nousi vielä taistelemaan kartan voitosta. Pistoolikierroksen voitosta lähtien ei tanskalaisten ote juuri hellittänyt, ja lopulta Astraliksella oli ensimmäinen karttapallo sen mentyä 15-14 johtoon. Virtus.pro pakotti pelin kuitenkin vielä jatkoajalle, jossa se heräsi jälleen peliin. Puolalaiset veivät 19-16 voiton Overpassissa

Trainin alku oli kuin peilikuva edellisestä kartasta, tällä kertaa Astralis vei ja Virtus.pro vikisi. Puolalaiset eivät löytäneet terroristeilla väyliä Astraliksen puolustuksen rikkomiseksi, ja puolisko päättyi tanskalaisten 11-4 johtoasemassa. Edellisen kartan kaava tuntui toistuvan myös junapihalla, sillä hyvän alun jälkeen Astraliksen ote tuntui lipsuvan. Puolalaiset aloittivat kirinsä pelin ollessa 14-6, eikä Astraliksen 15. kierrosvoittokaan hidastanut menoa. Jälleen kerran Virtus.pro kykeni pakottamaan pelin jatkoajalle huikean nousun jälkeen.

Kolme ensimmäistä kierrosta menikin samalla momentumilla puolalaisille, ja kartta- sekä ottelupallo oli ensimmäistä kertaa puolalaisten ulottuvilla. Virtus.pro ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan hoiti homman kotiin jo heti ensimmäisellä yrittämällä. 19-15 voitolla Virtus.pro varmisti ensimmäisenä joukkueena paikan välieriin. Siellä se kohtaa lauantaina voittajan ottelusta SK Gaming vastaan Flipsid3 Tactics.