Tilaisuus on myöskin hieman liian lyhyellä varoitusajalla Virtus.Pro:lle, sillä heidän carry pelaaja Ilya ’ALOHADANCE’ Korobkin ei tule saamaan viisumiaan ennenkuin aikaisintaan perjantaina 17.06, eikä täten ehdi paikalle ennen lohkovaiheen alkua. Hänet korvaa turnauksen alun ajaksi NoDigittyssä pelaava Maurice ’KheZu’ Gutmann.

VP ottaa näillä näkymin LGD:n paikan B lohkossa, jossa vastaan asettuu Manila Majorin voittaja OG, pohjoisamerikkalainen compLexity Gaming sekä euroopan karsinnoiden toiseksi tullut Na`Vi. Na`Vi kukisti VP:n 3-0 karsintojen ratkaisevassa pelissä, joskin tämä oli ennenkuin joukkue siirsi Maxim ’yoky’ Kimin pois carryn paikalta, joka on ollut tärkeä muutos joka on edesauttanut joukkuetta pelaamaan paremmin. Koska VP:n korvaava pelaaja KheZu on offlaneri tulee joukkue kuitenkin pelaamaan lohkot yoky heidän carrynä, mutta onneksi ilman että valkovenäjäläinen kapteeni Artsiom ’Fng’ Barshak tarvitsee luopumaan supportin roolistaan.

VP tulee olemaan Vega Squadronin lisäksi ainut joukkue Frankfurtissa joka ei pelannut Majorissa viime viikolla. Tämä on mahdollisesti iso etu näille kahdelle, sillä heidän vastustajansa ovat todennäköisesti keskittyneet Manilassa pelanneitten joukkueitten ymmärtämiseen. Tämä on mahdollisesti tärkeää Internationalia ajatellen, sillä kutsut tulevat tapahtumaan heti viikonlopun jälkeen, ja odotettavasti kaksi paikkaa on mahdollisesti vielä ansaittavana. Internationalin normaali kutsuttu määrä olisi kymmenen joukkuetta, eli kahdeksan parasta Manilasta sekä kaksi parasta Manilan ulkopuolelta, jotka tällä hetkellä ovat Alliance ja compLexity. Hyvä suoritus Frankfurtissa voi tosin tiputtaa esim. Alliancen pykälän alemmas ja avata ovet Vegalle tai VP:lle.

Lähde: ESL
Kuvalähde: ESL