Virtus.pro juhli Bukarestissa Dreamhack Open -turnauksen voittoa. Finaalissa kaatui viime aikoina otteitaan roimasti parantanut Cloud 9 lukemin 2-0. Puolalaiset kuittaavat voitostaan 50 000 dollaria. Suomalaisten kohtalo oli jäädä lohkovaiheeseen.

Turnaukseen ennakkosuosikkina lähtenyt Virtus.pro oli odotetun vahva läpi viikonlopun. Puolalaiset hävisivät ainoastaan yhden kartan tasaisessa välierässä tanskalaista Dignitasta vastaan, mutta muuten heille ei löytynyt pysäyttäjää.

Toinen finalisti Cloud 9 ei kyennyt tarjoamaan kunnollista vastusta hyvästä pelivireestä huolimatta. Sekä Train että Cobblestone päättyivät 16-7 Virtus.pron voittoon. Cloud 9 voi silti olla tyytyväinen esitykseensä, sillä kyseessä kyseessä oli joukkueelle kuluvan vuoden toinen finaalipaikka.

Kovin odotuksin turnaukseen lähtenyt, Aleksi “allu” Jallin edustama FaZe Clan joutui pettymään. Tuloksena oli lopulta B-lohkon kolmas sija, kun ensin voittajien ottelussa tuli tappio Cloud 9:lle, ja ratkaisevassa pelissä Dignitakselle. Jan “wayLander” Rahkosen Flipsid3 jäi saman lohkon jumboksi.

Sijoitukset

  • 1. sija - Virtus.Pro - $50 000
  • 2. sija - Cloud9 - $20 000
  • 3.-4. sija - Team Dignitas, Team EnVyUs - $10 000
  • 5.-6. sija - Heroic, FaZe Clan - $3 000
  • 7.-8. sija - Gambit Gaming, FlipSid3 Tactics - $2 000

 

Lähteet: Dreamhack

Kuvalähde: hltv.org