Euroopan League of Legendsin mestaruussarjan neljännellä viikolla kärkijoukkueet jyräsivät jälleen voittoihin.

Viikon huippuottelussa G2 Esports kaatoi H2k-Gamingin niukasti kartoin 2-1. Tiukan ensimmäisen kartan jälkeen H2k-Gaming näytti, ettei se tullut nöyristelemään kautta hallinnutta G2:sta vastaan vaan joukkue kaatoi a-lohkon kärjen näyttävästi. Kolmannessa kartassa G2 osoitti kuitenkin niin H2k:lle kuin katsojillekin joukkueen olevan tämän hetken kuumin joukkue Euroopassa voittaen kartan ja vieden ottelun nimiinsä.

H2k-Gaming ja G2 Esports pelasivat viikolla myös toisenkin kerran, kun joukkueet kohtasivat pohjamudissa möyrivät ROCCATin ja Origenin. G2:sen peli Origenia vastaan oli selvä jo alusta lähtien ja joukkue murskasi vielä voitottoman joukkueen selvästi.

H2k-Gamingin ja ROCCATin välinen ottelu oli kuitenkin huomattavasti tiukempi. Vielä ensimmäinen kartta meni H2k:lle perussuorituksella, mutta toisen kartan voittamiseen he tarvitsivat ROCCATin apua. Hyvin kartassa pelannut ROCCAT oli jo lähes varmistanut voiton itselleen, kunnes joukkue sortui virheisiin ja H2k kiitti vieden ottelun nimiinsä 2-0.   

Viikolla toisensa kohtasivat myös kokoonpanoihinsa muutoksia tehneet Vitality ja Fnatic. Vain yhden voiton tällä kaudella saavuttanut Vitality onnistui pistämään Fnaticin ottelussa aika ajoin selkä seinää vasten, mutta Fnatic onnistui pitämään päänsä ja vei ottelun nimiinsä 2-1.

Neljännen viikon tulokset:

 • GIANTS! Gaming 0-2 Unicorns of Love
 • G2 Esports 2-1 H2k-Gaming
 • Splyce 0-2 Misfits
 • Vitality 1-2 Fnatic
 • ROCCAT 0-2 H2k-Gaming
 • G2 Esports 2-0 Origen

Sarjataulukko:

LOHKO A

 1. G2 Esports 6 voittoa – 0 häviötä
 2. Misfits 4-1
 3. Fnatic 3-2
 4. GIANTS! Gaming 1-4
 5. ROCCAT 0-5

LOHKO B

 1. Unicorns of Love 5-0
 2. H2k-Gaming 4-2
 3. Splyce 2-3
 4. Vitality 1-4
 5. Origen 0-5