Ranskalaisen 1pv.fr uutissivuston mukaan Vitalityn pelinsisäinen johtaja Alex ”ALEX” McMeekin on päättänyt jättää joukkueensa.

Raportin mukaan brittiläinen kapteeni ei enää halua pelata johtuen jatkuvasta matkustamisesta. Vitalitylla on yksi CS:GOn tämän hetken kiireisimmistä turnauskalentereista ja sen on tarkoitus pelata vähintään kolmessa turnauksessa seuraavan kolmen kuukauden aikana, mukaan luettuna ESL One Rion Majorit toukokuussa.

ALEXin päätös tuli muutama päivä Vitalityn tiputtua IEM Katowicen turnauksesta aikaisessa vaiheessa. Joukkue pelasi myös BLAST Premier Spring Seriesissä, mutta finaaliturnaukseen joukkue ei vielä päässyt.

Vitality on tällä hetkellä yhdeksänneksi paras CS:GO-joukkue HLTV:n maailmanlistalla ja sijoitus on heikoin sitten toukokuun 2019.

ALEX on pelannut Vitalityssa siitä lähtien, kun hän hankittiin korvaamaan Vincent ”Happy” Schopenhauer joulukuussa 2018. Hän alun perin johti joukkuetta Nathan ”NBK-” Schmittin rinnalla, joka penkitettiin syyskuussa 2019 StarLadder Berliinin Major-turnauksen jälkeen.

ALEXin taktiikkojen avulla Vitalitystä tuli yksi maailman parhaista joukkueista. He voittivatkin kaksi suurta turnausta viime vuonna, ECS Season 7 finaalit kesäkuussa sekä EPICENTER 2019 joulukuussa.

Jos Vitality ei onnistu houkuttelemaan ALEXia jatkamaan, hänet voisi korvata Ali ”hAdji” Haïnouss, joka pelaa LDLC:ssä. Tämä olisi toinen kerta, kun 24-vuotias pääsisi kokeilemaan siipiään ykköstason joukkueessa, hän pelasi Team Envy:ssä vuonna 2018.

 

Lähde: Dotesports

Kuvalähde:starladder