Lyhyt turnaustauko päättyy tulevana tiistaina 20. päivä helmikuuta, kun ESL One Katowicen lohkovaihe käynnistyy. Kuudentoista joukkueen Major on joillekin ensimmäinen ’Roster Shufflen’ jälkeinen koitos, jossa joukkuedynamiikat päätyvät kunnon testiin.

Turnaukseen selvinneisiin joukkueisiin kuuluu muun muassa Itä-Euroopan skenessä draamaa aiheuttaneet Natus Vincere ja Virtus.Pro. Joukkueet vaihtoivat yllättäen alkuvuodesta nelosposition pelaajia keskenään, Lil Na’Ville ja RodjER VP:lle. Lisäksi Na’Vin entinen kapteeni SoNNeikO jättäytyi toistaiseksi ammattilais-Dotasta ja teki tilaa Itä-Euroopan skenessä aaltoja tehneelle LeBronDotalle.

Muita poimintoja turnaukseen osallistuvista joukkueista ovat luonnollisesti tämän hetken parhaimmisto, Team SecretTeam Liquid, ja Newbee. Lisää suomalaisedustusta turnaukseen tuo Jesse ”JerAx” Vainikka joukkueensa OG:n myötä.

Turnauksen potentiaalinen musta hevonen on Itä-Euroopasta mukaan karsiutunut Effect. Joukkue on viime aikoina näyttänyt todella vahvoja otteita, voittaen CIS-alueen karsintojen finaaleissa Vega Squadronin peräti 3-0. Katowice on joukkueen ensimmäinen LAN-turnaus, joten Venäjän viisikolla on mahdollisuus avata kauden pistetilinsä Puolassa.

Turnauksessa tulee olemaan pelissä yhteensä 1.000.000 dollaria ja 1500 QP:tä. Voittajalle napsahtaa peräti 400.000 dollarin ja 750 QP:n siivu potista. Sarjataulukon kärkikahdeksikon kaikkien ollessa turnauksessa mukana, tulemme todennäköisesti näkemään suuria muutoksia sijoituksissa.

Turnaus on katsottavissa virallisia teitä pitkin ESL Onen Facebook-sivulta, tai yhteisön selostamana Twitchin Dota 2 -sivulta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: ESL One