CS:GOn sisäpiiriläinen ”Polish Leaks” on ilmeisesti paljastanut tietoa tulevista Majoreista, niiden järjestäjän ja sijainnin.

Majorit ovat CS:GO kalenterin suurimpia tapahtumia, joissa on mukana kaikki maailman parhaat pelaajat. Majoreita verrataan usein muiden lajien maailmanmestaruuskisoihin.

Voittaja kruunataan sen hetken parhaaksi joukkueeksi ja pääsee nostamaan yhtä CS:GO:n arvostetuimmista palkinnoista. Niin pelaajat kuin fanitkin odottavat turnausta, kuin kuuta nousevaa.

Erityisesti faneja pidetään pitkää täysin pimennossa tulevista majoreista. Keskeiset tiedot, kuten turnauksen sijainti ja sen järjestäjät paljastetaan joskus ainoastaan muutamaa kuukautta ennen turnausta. Tämä saatta olla kuitenkin muuttunut sillä Polish Leaks väittää paljastavansa yksityiskohdat seuraaville kahdelle Majoreille.

”Perfect World (+PGL) syksyn Majorien isäntänä. Alunperin he suunnittelivat Kiinaa sijainniksi, mutta vuoden 2019 koronaviruksen vuoksi on todennäköistä, että se siirretään toiseen maahan ja on myös mahdollista että järjestäjäksi vaihtuisi Blast, joka tällä hetkellä keskustelee vuoden 2021 ensimmäisten majoreiden järjestämisestä”, vuotaja väittää 7.helmikuuta julkaisemassaan twiitissä. 

Tietenkään tätä ei ole vahvistettu, mutta väitteet kuulostavat järkeenkäyviltä. PGL on suurten CS:GO tapahtumien järjestäjä ,eikä se ole isännöinyt Majoreta vuoden 2017 jälkeen. BLAST taas on järjestänyt korkealaatuisia turnauksia vuodesta 2017, mutta ei ole päässyt vielä järjestämään sitä suurinta. 

Väitettyjen BLAST majoreiden sijaintia ei ole paljastettu, mutta monet fanit arvelevat niiden olevan Euroopassa, sillä vuoden ensimmäiset majorit järjestetään Brasiliassa. 

Jos majorit palaavat eurooppaan Tanska voisi olla mahdollinen sijainti, koska se on sekä BLASTin emoyhtiön RFRSH Entainmentin että hallitsevan mestarin Astraliksen kotimaa.

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: ESL