Warner Bros. paljasti, että tulevalle tappelupelille on tulossa kilpailullinen liiga. Injustice 2 liigan perustamisessa mukana ovat ESL, Gamelta esports Professional League, GameStop, Playstation 4 ja Twitch.

Turnauksia järjestetään Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa, joiden yhteinen palkintopotti on 600 000$.

Ensimmäinen turnaus on Injustice 2 Pro Series, joka alkaa toukokuussa ja se jatkuu neljän kuukauden ajan netissä ja LAN tapahtumissa, jotta 16 parasta pelaajaa saadaan karsittua maailmalta. Finaalit järjestetään syyskuussa Los Angelesissa.

Yhdysvalloissa ESL järjestää The Injustice 2 GameStop Hometown Heroes (Kotikaupungin Sankarit) Turnauksen joka toimii vaihtoehtoisena reittinä edellä mainittuun turnaukseen. Kotikaupungin Sankarit turnausta pelataan paikallisissa GameStop liikkeissä ja finaali pidetään elokuussa GameStop Consumer Expo tapahtumassa Las Vegasissa.

Euroopassa ESL järjestää Injustice 2 Path to Pro (Tie ammattilaiseksi) Turnauksen. Tämä turnaus on auki kilpailijoille Alankomaista, Belgiasta, Luxemburgista, Ranksasta, Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Pohjoismaista, jotka eivät osallistu ensimmäisenä mainittuun Injustice 2 Pro Series turnaukseen. Tämän turnauksen finaalit pidetään elokuussa.

Gamelta esports Professional League järjestää turnauksen pelaajille Argentiinasta, Chilestä, Meksikosta ja Perusta. Brasilialaisille järjestetään myös turnaus.

Injustice 2 julkaistaan muutaman päivän päästä Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Katso pelin esittelyvideo täältä.

 

Lähde: esports.yahoo

Kuva: injustice