Overwatch Leaguen laajentuessa toiselle kaudelle peräti kahdeksalla uudella joukkueella myös uusien osaajien tarve on kova. Rekrytoinnit ovat jo täyttä vauhtia käynnissä, mutta yksi uusista hankinnoista pistää erityisesti silmään.

Vielä nimeämätön Washington, D.C:n liigajoukkue värväsi tällä viikolla analyytikon ja apulaisvalmentajan. Joukkueen analyytikkona tulee toimimaan norjalainen Mikael ”mlk” Skjønhaug ja apulaisvalmentajana eteläkorealainen Kyoung Ey ”AVALLA” Kim. Kim on liiigan ensimmäinen naisvalmentaja, joka on työskennellyt aiemmin esimerkiksi Meta Bellumissa ja Optic Academyssä (Houston Outlawsin akatemiajoukkue).

Kim tulee toimimaan yhteistyössä joukkueen päävalmentajan Hyeong-seok ”WizardHyeong” Kimin kanssa, josta tämä puhui näin:

”Tapaamisissani liigajoukkueiden kanssa minulta kysyttiin, mitä ovat tavoitteeni, jos pääsen Overwatch Leagueen. Vastasin: ’Olla kuin WizardHyeong!’ Minusta hän on vertaansa vailla mitä tulee pelaajien analysointiin ja strategioiden muodostamiseen.”

Vaikka Se-yeon ”Geguri” Kim onkin yhä liigan ainoa naispelaaja, löytyy joukkueiden korvaamattomista tukijoukoista jo useita naistyöntekijöitä. Esimerkkinä voisi mainita juuri Washingtonin liigajoukkueen apulais- General Managerina työskentelevän Kate Mitchellin  tai mestaruusjoukkue London Spitfiren General Managerin Susie ”LilSusie” Kimin.

Lähteet: TwitterKyoung Ey ”AVALLA” Kim Kuvalähde: Blizzard