Yhtenä ennakkosuosikeista turnaukseen lähtenyt iGame otti lopulta lohkovoiton vaikka hävisikin ruotsalaiselle Epsilonille. Paras kahdesta formaatti ja pisteidenjako tarkoitti kuitenkin sitä, että Epsilonin pelattua kahdesti tasan, riitti iGamelle lohkovoittoon muiden otteluiden voittaminen. Sen se myös teki, ja välierissä vastaan asettui VG.CyberZen.

Tänään aamulla pelattu välierä ei lopulta mennyt suomalaisten toiveiden mukaisesti. iGame aloitti hyvin, voittamalla kiinalaisten karttavalinnan Dust2:en vakuuttavasti 16-4. Suomalaiset olivat valinneet kartakseen Trainin, jossa se on pelannut viime kuukauden erinomaisesti. Tällä kertaa ei peli kuitenkaan kulkenut totutunlaisesti, ja VG tasoitti lopulta ottelun. Viimeinen kartta Nuke olikin sitten kiinalaisten heiniä, ja helpohko 16-5 voitto varmisti hieman yllättäen VG:n finaalipaikan.

iGame kuitenkin toipui nopeasti pettymyksestä, ja otti lopulta omansa pronssiottelussa. TyLoo, joka hävisi oman välieränsä Epsilonia vastaan, oli vielä täysin unessa ensimmäisessä kartassa. iGame hoiti kotikarttansa Trainin tällä kertaa erinomaisesti, ottaen 16-2 voiton ja ensimmäisen kiinnityksen pronssiin.

Kiinalaiset ryhdistyivät Cobblestonessa, ja tasoittivat pelin. Kolmas ja ratkaiseva taisto käytiin jälleen Nukessa, jossa iGame pelasi jo huomattavasti paremman pelin. Alkuun tosin näytti hieman jopa pelottavalta, kun CT-puolella aloittaneet suomalaiset antoivat peräti 7 kierrosvoittoa TyLoolle. iGame kuitenkin toisti saman tempun, ja edessä oli jatkoaika. Tämän iGame käänsi lopulta itselleen, ja varmisti lopulta 2-1 otteluvoiton itselleen.

Vaikka turnauksen taso ei päätä huimannut, oli kokemus varmasti hyvä uudelle kokoonpanolle. Myös turnaukseen tasoon nähden palkintosumma on varsin tyydyttävä, sillä joukkue kuittaa itselleen lähes 30 000 dollaria. Kyseinen summa on myös suurin yksittäinen voitto suomalaiselle CS:GO-joukkueelle.

Loppusijoitukset

  • 1. TBD
  • 2. TBD
  • 3.  iGame ~ 29 000 $
  • 4.  TyLoo ~ 7 200 $