Na`Vi voitti eilen oman lohkonsa, päihittäen Elite Wolvesin ja Team Empiren. Vaikkakin Team Empire otti voiton Team Spiritistä niin Elite Wolves nousi lopulta toiselle sijalle, jättäen Spiritin ja Empiren aloittamaan turnauksen alemmasta kaaviosta. Samalla toisessa lohkossa Vega Squadron nousi ykköspaikalle voittaen MVP.Phoenixin ja Evil Geniusin. MVP paransi ottaen selkeän voiton kreikkalaisesta Ad Finemistä ja lopulta selätti Evil Geniusin heidän kaksinkamppailussa.

Playoff pelit odottavat

Kaavion yläosassa toisensa kohtaavat Na`Vi ja MVP.Phoenix sekä Vega Squadron ja Elite Wolves. Vaikkakin MVP ponnisti korkealle viime Majorissa niin heidän tulokset Majorin jälkeen ovat olleet varsin heikkoja, kun taas Na`Vi on ollut noususuhdanteinen. Samaten toinen ukrainalainen joukkue Vega on vahvasti nousussa, pyrkiessään palata takaisin samalle tasolle jolla he olivat Frankfurt Majorin aikoina. Elite Wolvesilla on kuitenkin jotain todistettavaa, sillä joukkueen pelaajat saivat vähän aikaa sitten kiellot osallistua Valven tapahtumiin heidän oltua osana sopupelirinkiä Etelä-Amerikassa.

Kaavion alaosassa vastakkain asettuu Team Empire ja Ad Finem sekä Evil Geniuses ja Team Spirit. Empire on selkeä suosikki Ad Finemiä vastaan, eteenkin heidän ESL One Manila pelien jälkeen. Evil Geniuses kompuroi eilen hieman, mutta joukkue on aina ollut hidas aloittamaan turnauksissa. Voittajat näistä kahdesta ottelusta kohtaavat seuraavalla kierroksella yläkaavion ensimmäisen kierroksen hävinneet joukkueet.

WePlay turnaus on ensimmäinen joka pelataan 6.87 versiolla. Vega Squadron, Team Empire, Team Spirit ja Ad Finem tulevat kaikki kohtaamaan toisensa uudestaan ensi viikolla alkavassa Manila Major Euroopan karsinnoissa.

 

Kuvalähde: Liquipedia.