Turnausjärjestäjä WESG on tiedottanut, että se on peruuttanut Aasian ja Tyynenmeren finaalit Kiinan koronaviruksen puhkeamisen vuoksi.

Finaalit oli tarkoitus pelata helmikuun puolivälin tienoilla, sillä jo kertaalleen turnausjärjestäjät olivat siirtäneet finaalien pelipäivää. Alkuperäisen suunnitelman mukaan finaalit oli tarkoitus pelata tammikuun alussa. Myöskin turnauksen paikka vaihtui Kuala Lumpurista Macaohon.

Keskiviikkona WESG:n virkamiehet kuitenkin ilmoittivat päätöksestä koskien finaalien peruuntumisesta, sillä Kiinan terveysviranomaiset ovat kehoittanut ihmisiä rajoittamaan matkustamista Wuhanin koronaviruksen vuoksi.

WESG ei ole vielä ainakaan ilmoittanut finaalien uutta ajankohtaa tai päivämäärää, jolloin finaalit olisi tarkoitus pelata. Odotettavaa onkin, että lisätietoja tihkuu Lunar New Year – juhlien jälkeen.

WESG APAC-finaaliin osallistuu yhteensä 16 joukkuetta, jotka määritetään lokakuun ja joulukuun välisten kansallisten ja alueellisten karsintojen perusteella. Tapahtumaan osallistuu seuraavat joukkueet:

Kazakhstan Virtus.pro
China R-Stars
Singapore dream[S]cape
Australia Ground Zero
India Global
Korea ikarus
Asia Yalla
Japan Absolute
CIS Syman
China Invictus
China OneThree
Thailand Lucid Dream
Jordan og3od
India BL4ZE
Jordan Camel Riders
Mongolia AUGUST
Lähde: HLTV
Kuvalähde: WESG APAC