Sami ”xseveN” Laasanen kertoi Pelaajat.comin podcastissa, että keväällä 2020 hänen siirtymisensä pois ENCEn rosterista tuli tarpeeseen. Mies piti taukoa pelistä ja ymmärsi, että kaikki asiat eivät olleet kunnossa pelin sisällä eikä ulkopuolella.

Tähän päivään tullessa Laasanen on vaihtanut joukkuetta täyspäiväisesti HAVUun ja tulosten valossa muutokset ovat olleet oikeita.

HAVUn uudelleen järjestäytymisen jälkeen he ovat tehneet vakuuttavat paluun Snow Sweet Snow #2 -turnauksessa. Maanantaina he jatkavat kello 16.00 pudotuspeleissä puolalaista Anonymo Esportsia vastaan.

Viimeisen kolmen viikon aikana HAVU on voittanut Snow Sweet Snow #2 ja Elisa Nordic Championship 2021 Finland turnauksissa kaikki paitsi yhden pelinsä. Joukkue on kahdeksan voiton putkessa.

Ilta-Sanomat uutisoi Laasasen pelaavan uransa parasta peliä tällä hetkellä. Hänen rating on 1,27 kun taas aikaisempi paras rating hänellä on vuodelta 2017, jolloin se oli 1,11. Rating-luvulla viitataan pelaajan suoritustasoon peleissä.

Lisäksi HAVU pelaa massiivisessa 30 joukkueen Pinnacle Cupissa ja tulevassa Pelaajatcom Series Showoff 2021 -näytösottelussa, jossa nähdään 12.3 odotettu ENCEn ja HAVUn kohtaaminen. ENCE ja HAVU ovat tapahtuman ainoat osallistujat  ja voittaja saa paikan Nordic Masters 2021 -turnaukseen.