Armory Esports, jolla on jo joukkueita Gears of Warsissa, Halossa ja CS:GOssa, on vahvistanut rivejään suomalaisella CS:GO-joukkueella. Organisaatio on viime aikoina panostanut vahvasti toimintansa laajentamiseen, ja se hakee tällä hetkellä joukkueita myös Overwatchiin ja Super Smash Brothersiin.

Päätös on yllättävä, mutta ymmärrettävä. CS:GO on ollut nousussa Suomessa ja sitä voitaisiinkin pitää Suomen suurimpana eurheilulajina. Suomen omat turnaukset mm. Assemblyillä ja suoritukset muualla maailmalla eivät varmastikaan ole jääneet ulkomaisilta eurheiluorganisaatioilta huomaamatta.

Armory Esportsin uuden CS:GO joukkueen kapteenina tulee toimimaan Eetu-Oskari ”osku” Ojalainen. Ojalaisella on takanaan monien vuosien peliura, ja hän on pelannut muun muassa Rynnäkköviiksissä, jotka sijoittuivat jaetulle 3.-4. sijalle tämän vuoden Assembly Wintereissä.

Joukkueen muihin jäseniin kuuluvat King of Nordicissa aiemmin pelaneet  Emil ”emilz” Haanpää ja Joni ”KippariZ” Hallman, Suomen maajoukkueessa pelannut Janne ”janzwE” Mielonen ja vielä suhteellisen tuntematon Ville ”viLLis” Viitanen.

Joukkue tulee pelaamaan Esea M ja Cevo M -liigoissa.

Lähde: Armory Esports Kuvalähde: Armory Esports