G2 Esports-tähtipelaaja Kenny ”kennyS” Schrub kertoi mielipiteensä uusimpaan CS:GOn AWP-kiväärin päivitykseen, joka tuli peliin 24. helmikuuta tapahtuneen päivityksen yhteydessä. Ranskalainen ei ole tyytyväinen Valven viimeisimpään muutokseen.

Counter-Strikeen helmikuun 24. päivänä tehdyssä päivityksessä suurimmat huomiot kohdistuivat visuaalisiin asioihin, mutta ohessa päivitettiin myös AWP-kivääriä.

G2 Esportsin tähti, joka sattuu myös olemaan yksi CS:GOn parhaista AWP-pelaajista kertoo, että päivityksellä tulee olemaan iso vaikutus kaikkiin, jotka ovat tottuneet pelaamaan kyseisellä aseella.

Yleensä pelaajat, jotka ovat käyttäneet $4750 AWP-kivääriin, eivät turhia ryntäile pelissä, vaan jäävät mieluummin kyttäilemään ja yleensä vielä kyyryssä. Uusimman päivityksen tuoma hidastus saattaa muuttaa sitä, kuinka AWP-pelaajat pelissä operoivat.

”Kokeiltuani uusinta päivitystä, en tykkää siitä. Tässä on minun palautteeni: Valve tahtoo tehdä sitä hitaammaksi kokoajan, kyyristysliike oli aika yleistä tehdä käyttäessä AWP-kivääriä. Ehdottomasti iso muutos” – kennyS kertoo Twitterissä.

 

Ranskalainen vielä vitsaili, kuinka Valven seuraava muutos olisi poistaa kiikaritähtäin aseesta kokonaan. Osa kennyS -faneista ovatkin sitä mieltä, että Valve koittaa heikentää AWP-kivääriä juuri siksi, koska kennyS on kyseisellä aseella niin hyvä.

Asia ei todennäköisesti ole kuitenkaan näin, mutta päivitys tulee vaatimaan totuttelemista kaikille pelin AWP-pelaajille. Nähtäväksi jää, kuinka päivitys tulee muuttamaan kilpailullista skeneä ja nimen omaan AWP-kiväärin käyttöä. Muutos saattaa olla pieni kasuaalille pelaajalle, mutta ammattikentillä pienetkin asiat ratkaisevat.

 

kuva:valve

lähde: dexerto