YLEn YLE FTW -ohjelma järjestää yhdessä Overwach Suomi -yhteisön kanssa avoimen Overwatch-turnauksen. Turnauksen voittajajoukkue ottelee TV-finaalissa YLEä itseään edustavaa ”eliittijoukkuetta” vastaan. Joukkuessa pelaavat striimaaja ninaonilo, tubettaja Niko-Matti ”novapelivideot” Ekman, entinen Overwatch-pelaaja ja valmentaja Ville ”Trickwide” Saastamoinen sekä kolme Suomen maajoukkuepelaajaa

Finaalijoukkue valitaan avoimista online-karsinnoista, jotka järjestetään 12. (lohkovaihe) ja 13.10. (double elimination) kello 18:00 eteenpäin. Karsinnat striimataan Twitchistä. Itse TV-finaali pidetään 26.10 ja se nähdään YLE TV2:n lisäksi YLE Areenasta sekä Youtubesta.

Karsintojen voittaja palkitaan lisäksi takuusummalla ja joukkorahoituksella kerätyllä rahapalkinnolla, jonka suuruus on tällä hetkellä 500 euroa.

Turnauksen ilmoittautuminen on avoinna 11.10.2018 klo 20 asti sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoa turnauksesta ja sen säännöistä löydät Overwatch Suomen tai Yle FTW:n Discord-kanavilta.

Lähde: YLE FTW Kuvalähde: Blizzard