Playerunknown’s Battlegroundsin suomiskene saa tässä kuussa uuden ison tekijän, kun Yle lähtee mukaan tuottamaan turnauksia. Ensimmäisenä luvassa on PUBGxFTW turnaus, jossa pelaajat pääsevät mittelemään kana-aterioista Erangelin maisemissa.

Turnauksen karsinnat käydään ensi viikon maanantai- ja tiistai-iltoina. Finaaleihin tulee etenemään 24 joukkuetta. Viimeisen joukkuepaikan ottaa tubettaja HurHur itse kokoamansa Dream teamin kanssa. HurHur tullaan näkemään myös karsintakierroksilla yhden miehen joukkueena (1-man Rambo), ja hänet listinyt joukkue tulee saamaan pistebonuksia.

Turnausta tulee juontamaan Yle FTW:n Aleksi ”MrJallu101” Koli ja PUBG Finlandin Matti ”copter” Korvenmaan. PUBG Finlandilta mukana on myös muuta taustahenkilöstöä, muun muassa adminien roolissa. Turnauksen analyytikkona ja finaalien toisena juontajana tullaan näkemään eurheilulegenda Joona ”natu” Leppänen.

Yle FTW:stä kerrottiin myös, että syksyllä Ylen kanavilla, Areenassa ja FTW:n Youtube-kanavalla tullaan näkemään kiihtyvään tahtiin tämän hetken suurimpia pelejä liveturnauksien muodossa. Playerunknown’s Battlegrounds on jo varmistettu ohjelmistoon ja lisää julkistuksia kuullaan lähempänä syksyä. E-urheilun rynnistämistä televisioon onkin jo odotettu, mutta onko koko kansa valmis siihen, että Pikku Kakkosesta siirrytään Erangelin selviytymisspektaakkeliin?

Lähteet: PUBG Finland discord, Yle FTW, Yle FTW discord Kansikuva: Yle FTW