Krakovan Majorin Gambitin kanssa voittanut Danylo ”Zeus” Teslenko palaa Natus Vinceren pelinjohtajaksi reilun vuoden tauon jälkeen. Mukanaan Gambitista hän tuo joukkueen valmentajan Mikhailo ”kane” Blaginin.

Siirto tulee noin 2 viikkoa sen jälkeen, kun Natus Vincere ilmoitti Ladislav ”Guardian” Kovácsin ja Denis ”Seized” Kostinin lähdöstä joukkueesta. Kaksikosta Kovács siirtyi FaZe Claniin Aleksi ”Allu” Jallin tilalle, mutta Kostinin on nyt ilmoitettu palaavan joukkueen kokoonpanoon.

Sekä Zeus, että Seized ovat Natus Vinceren pitkäaikaisia pelaajia. Teslenko ehti pelata joukkueessa 1.6:n aikoina sekä aivan organisaation CS-GO taipaleen alusta saakka ennen kuin siirtyi viime vuonna Gambit Esportsiin. Gambitissa Teslenko osallistui kahteen Major-turnaukseen tammikuussa pelattuun Atlantan Majoriin, jossa joukkue pääsi aina puolivälieriin sekä Puolan Krakovassa pelattuun Major-turnaukseen, josta kotiin tuomisina oli turnauksen voitto.

Kostin on pelannut IVY-alueen joukkueessa vuodesta 2013. Tuona aikana Na’vi on ollut muun muassa Majorin loppuottelussa kaksi kertaa, minkä lisäksi joukkueelle on useita pienempien turnauksien välierä- ja finaalipaikkoja. Puolassa Natus Vincere epäonnistui pahasti ja jäi jopa 10 parhaan joukkueen ulkopuolelle.

Siirtoa voidaan pitää hieman yllättävänä sillä huhuissa vahvimmin Na’viin liitettiin muun muassa FlipSid3:n Denis ”electronic” Shaparov.

Natus Vinceren kokoonpano

  • Danylo Zeus Teslenko
  • Ioann Edward” Sukhariev
  • Aleksandr s1mple Kostyliev
  • Egor flamie Vasilyev
  • Denis seized Kostin
  • Mikhailo Kane Blagin (valmentaja)

Lähde ja kuva: Natus Vincere