Uutisoimme viime viikolla Team Gigantin uudistuneesta rosterista ja siitä, kuinka joukkueen kapteeni Joonas ”Zappis” Alakurttia ei enää näkynytkään sen riveissä. Sekä Team Gigantti että Alakurtti pysyivät hiljaisina asian suhteen, mutta syy siihen on nyt ratkennut.

Overwatch-Liigajoukkue Florida Mayhem julkisti tänään, että Alakurtti tulee liittymään joukkueeseen flex-tankkina. Florida Mayhem koostuu entisen Team Misfitsin pelaajista, joita vastaan Alakurtin luotsaama Team Gigantti otti yhteen Contendersin viime kauden finaalissa. Finaaliottelu päättyi Team Gigantin voittoon.

”Jos et voi voittaa heitä, liity heihin. Tai tässä tapauksessa, liitä heidät itseesi”, Florida Mayhemin tiedotteessa todettiin.

Kun oli aika puhua Alakurtista itsestään, ei kehuja säästelty. Tiedotteessa nostettiin esille niin tämän kattava pelikokemus kuin johtajuus, taipuvuus ja älykkyyskin. ”Jok’ikinen pelaajamme kunnioittaa häntä pelaajana ja ihmisenä”, kertoi Florida Mayhemin manageri Jake Kuhn.

Florida Mayhemin riveissä pelaa myös Alakurtin vanha joukkuetoveri Aleksi ”Zuppeh” Kuntsi. Alakurtti pääsee taas taistelemaan Kuntsin rinnalla kun liigakauden toinen jakso alkaa 21. helmikuuta.

Uusien kykyjen palkkaaminen on Florida Mayhemin kannalta ymmärrettävää, sillä tämän kausi on alkanut varsin heikosti. Joukkueen pistetilasto näyttää tällä hetkellä 1-6, jonka ainoa voitto irtosi Liigan pistetaulukon perällä roikkuvaa Shanghai Dragonsia vastaan. Mayhem selvästikin uskoo Alakurtin voivan olevan avaintekijä joukkueen suunnan kääntämisessä ylöspäin.

Lähde: Florida Mayhem Kuvalähde: Blizzard