Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

Turussa tarjoiltiin maistiaisia lokakuun Grail Quest -tapahtumasta

Paikan päällä oli pakko todeta, että puitteet Turun Gatorade Stadiumilla ovat kieltämättä varsin makeat lokakuista eurheilutapahtumaa varten. Stadionilla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa tapahtumaa olivat avaamassa edustajat niin eurheilumaailman ytimestä kuin sen ulkopuoleltakin.

Overwatch Contenders kääntyy loppua kohden - tämä on joukkueiden tilanne nyt

Korjaus: Viime viikon Overwatch Contenders -uutisoinnissa oli raportoitu otteluiden tuloksista virheellisesti. Tällaisia virheitä ei missään tapauksessa saisi sattua, ja haluaisinkin pyytää sen puolesta anteeksi. Uutinen vedettiin alas heti kun asia oli huomattu ja korjattiin heti kun mahdollista.   Blizzardin virallinen Overwatch Contenders -turnaus aloittaa tänään neljännen viikkonsa, eli turnauksen lohkovaihe on edennyt jo yli puolenvälin. […]

Miljoonaturnaus takana, uutta edessä - Bethesda pyrkii mukaan eurheiluun Quake Championsilla

Pelikehittäjä ja -julkaisija Bethesda on viime vuosina herättänyt uudelleen henkiin monia jo unhoon painuvia pelisarjoja. Näistä uusin on Quake, jonka uusin osa Quake Champions on ollut beta-testauksessa jo jonkin aikaa.

Hearthstonen tulevat balanssimuutokset jakavat mielipiteitä

Elokuussa julkaistu Hearthstonen kuudes lisäosa Knights of the Frozen Throne (KFT) on kerännyt paljon kritiikkiä

HCT kesäkauden pudotuspelit käyntiin lauantaina - Janetzky, Zumpp ja Vardu mukana taistossa

Hearthstone Championship Tour (HCT) etenee kesäkauden pudotuspeleihin.

Gwent julkisti maailmanmestaruuskiertueen - CDPR haastaa Blizzardin korttipelikilpailuissa

Suosittuun Witcher pelisarjaan perustuvan kilpakorttipeli Gwentin kehittäjä CD PROJEKT RED (CDPR) julkisti viikonloppuna Esports -suunnitelmansa Kölnissä pidetyssä Gamescom tapahtumassa. Gwent Masters nimeä kantava turnauskiertue alkaa virallisesti viikonloppuna ensimmäisessä Gwent Open turnauksessa ja huipentuu tammikuussa 2019 maailmanmestaruuksiin.

PlayerUnknown's Battlegroundsin Gamescom Invitational -turnauksen tulokset ja kohokohdat

Keskiviikkona alkanut PlayerUnknown's Battlegrounds Gamescom Invitational -turnaus oli täynnä vauhtia ja mielenkiintoisia tilanteita. Pelejä oli erittäin jännittävä katsoa, koska kaikki turnauksen pelaajat olivat taitotasoltaan hyvinkin kovia.

Overwatch Contenders jatkuu taas huomenna - nähdäänkö voittokulkueessa suomalaisväriä?

Overwatch Contendersin ensimmäinen kausi starttaa huomenna, ja haussa on taas sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan kovin Overwatch-joukkue. Turnausten tunnelmista saatiin maistiaisia jo nollakaudella, mutta monia asia on muuttunut ensimmäiselle kaudelle mentäessä.