Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

WESG: Euroopan finaalit käynnistyvät tänään - Isoimmat nimet CS:ssä, Suomalaiset kilpailevat Dotassa ja Starcraftissa

World Electronic Sports Games (WESG) etenee Euroopan finaleihin kun kilpailijat neljässä pelissä kamppailevat paikoista Kiinassa pelattaviin Global Finaaleihin ja yhteensä lähes 300 000 dollarin palkintorahoista.

Overwatchin Opiskelijoiden SM-kisat ratkaistaan viikonloppuna Kouvolassa

Tänä vuonna e-urheilu sai taas uuden sulan hattuunsa, kun se otettiin osaksi Opiskelijoiden SM-kisoja. Hearthstonen voittajat saatiin selville jo toissaviikolla, mutta Overwatchin parhaimmisto taasen selviää tänä viikonlopun aikana.

7.07 Päivitysanalyysi Helsinki REDSin kapteenin Notahin kanssa

Dota 2:n Dueling Fates -päivitys on ollut nyt julkaistuna 14 päivää ja meta on alkanut hieman rauhoittumaan. Istuimme alas Helsinki REDSin kapteenin Benjamin "Notah" Läärän kanssa keskustelemaan päivityksestä lähipäivinä uusiutuvan ranked-järjestelmän kunniaksi.

GameXpo 2017 - Stadin pieni mutta pippurinen pelitapahtuma

Viime viikonloppuna järjestettiin Helsingissä kaikkien aikojen toinen GameXpo-tapahtuma. Kyseessä on takavuosien DigiExpoista irrottautunut messutapahtuma, joka keskittyy yksinomaan videopeleihin.

Blizzcon pärähtää käyntiin tänä iltana - tätä on luvassa e-urheilukansalle

Pelikehittäjä Blizzardin oma tapahtuma Blizzconin avajaiset ovat tänä iltana. Tapahtumassa järjesttävien turnausten karsinnat ovat olleet käynnissä jo noin viikon verran, mutta vasta tänä viikonloppuna voidaan odottaa mitalisadetta ja suuria paljastuksia.

Kysymyksiä rahasta, valmennuskuvioista ja kiihtyneestä keskustelusta - Näin SEUL vastaa saamaansa kritiikkiin

  Suomen Elektronisen Urheilun Liitto SEUL ry on ollut viimeisen viikon aikana melkoisen ryöpytyksen keskellä. Liitto on saanut osakseen kovaa arvostelua niin yhteistyösopimuksien, resurssien käytön kuin maajoukkuevalintojenkin osalta.

SuperJymyn toimitusjohtaja esportsista: "Tavoitteena omavaraiset joukkueet useassa pelissä"

SuperJymy Oy tiedotti viime perjantaina laajentaneen toimintaansa e-urheilun puolelle, kun se kertoi hankkineensa organisaation alle Suomen parhaimpiin Counter-Strike: Global Offensive -joukkueisiin kuuluvan Vitaliksen.  eUrheilu.com tavoitti pitkän uran pesäpallossa tehneen SuperJymyn toimitusjohtajan Mikko Kuosmasen kommentoimaan organisaation mukaantuloa Suomen esports-kentälle.

Playerunknown's Battlegroundsin tulevaisuus, osa 3

Bluehole suunnittelee PlayerUnknown's Battlegroundsin täysjulkaisua vuoden lopulle. Peli on vielä Early Access -tilassa, mutta peliä on silti myyty jo yli 17 miljoonaa kappaletta ja samanaikaisia pelaajia on ollut parhaimmillaan 2 miljoonaa.